Blog Entry

Plans (des)fets

dimarts, 11 de maig del 2010 by Marta M.Q. , under

Tinc 'mono' d'escriure i aquest, i no cap tema en concret, és el motiu del post. Avui trobo que és un dimarts tediós, ennuvolat, amb gust a dilluns. Un dia per pensar en els plans fets, els que queden per fer i els que, malauradament, es desfan i es van postposant. Tinc una tendència innata a tenir la majoria dels dies ocupats, i això m'agrada però últimament tinc la sensació que no descanso i que vaig arrossegant hores de son. En resum, em fa falta un 'no fer res' sense estar subjecte al rellotge, a anar amunt i avall amb el cotxe i el transport públic, pensant en que he de fer o rebre tal trucada, o preocupada per encabir diferentes activitats en un dia i que he de veure a determinades persones... Ja fa uns mesos que espero amb ganes les vacances d'estiu, però abans em conformo amb prendre el sol a la terrasseta, fer escapades a la platja i dur a terme, sense pressa però sense pausa, tot allò que tinc pendent a la meva to do list mental. Ja ho deia Lennon: "Life is what happens to you while you're busy making other plans".

PD: Estic desitjant el pont de la Segona Pasqua, quina alegria que em van donar!

PD2: De moment no em puc queixar, estic tatxant forces coses que apareixien a la meva carta de Reis!

Fotografia: Irzebelle said

11 Responses to 'Plans (des)fets'

11 de maig del 2010, a les 8:33

Comment by òscar.

A l'art del "no fer res",té el seu punt culminant a les vacances d'estiu. Al menys en el meu cas.

11 de maig del 2010, a les 8:37

Comment by Jordicine.

Els dies haurien de tenir 28 hores! A mi cada cop em costa més escriure al blog. En tinc ganes, però poquíssim temps. Un petó, MARTA M.Q.

11 de maig del 2010, a les 9:10


Doncs jo faig al revés: quan la majoria de gent fa vacances (agost i la major part de juliol) provo de no demanar-me festa. És la millor època de l'any, sobretot l'agost, per estar a Barcelona! Més tranquil·litat, menys gent, menys sorolls"

11 de maig del 2010, a les 9:47


Ja tens tota la raó ja...tot i que la meva situació és del tot diferent i tinc temps i poca gent amb qui fer plans. Per cert, tenim una cita pendent, tu i jo!

Leti

11 de maig del 2010, a les 11:27

Comment by Mireia.

Jo quan ve l'estiu em "fonc" i perdi energies, de fet crec que "tancaré" un parell de mesos el blog!

11 de maig del 2010, a les 11:43

Comment by Mònica Pagès.

Molt bona reflexió, Marta! I moltes felicitats per poder tatxar coses pendents de la carta dels reis!!! Sempre hi ha una part d'atzar però l'important és el que un/a busca... i si busques de veritat, trobes.

Per cert t'he nominat en la meva llista de 10 blocs recomanats... "porque tú lo vales". Si et ve de gust, passa't per mnk@ i ho podràs comprovar.

Una abraçada

11 de maig del 2010, a les 13:33

Comment by maria.

Les hores passen molt de pressa...però bé,descansa el que puguis descansar i disfruta molt.Felicitats per les teves tatxades^-^.

12 de maig del 2010, a les 2:23

Comment by ◊ dissident ◊.

Escric amb retard, però si que és veritat que el dimarts va estar com un dilluns (Urgències va estar petada). "Las ganas de nada..." ja les nomenava Sabina en aquella cançó de trista memòria, i d'eixes estic patint-les jo també. Escric poc en el blog i temps tinc, perquè els meus torns m'ho permeten (encara que la meua vida privada no tant). Jo tinc les vacances d'estiu al setembre. Els dos mesos abans són "bons" per a treballar. (L'escapadeta espere fer-la TOT SOL d'aquest diumenge al dimecres. Espere que no me la "jo..." Una abraçada i si et consola, eixa abulia és generalitzada.

Besets!

12 de maig del 2010, a les 13:33

Comment by Elfreelang.

A mi m'agraden molt els dies sense fer res....cal descansar i desconnectar....

13 de maig del 2010, a les 12:05

Comment by Bargalloneta.

encara no t'havia llegit el post.... avui jo m'he pres la tarda lliure... he arribat a quarts de set de la feina m'he canviat i he decidit no fer res.... m'he estirat al sofà i he descansat.... ho necessitava.... però he de fer tantes coses!!!!!!!!! me n'he penedit una mica...

14 de maig del 2010, a les 0:16

Comment by Marta M.Q. .

Òscar: sí, l'estiu i els diumenges som especialistes a 'fer' això ;)

Jordicine: Ja ho pots ben dir! Jo sempre tinc la sensació que en lloc d'un cor bombejant és un rellotge! Un petó

Albert: Estic d'acord amb tu! normalment em toca pringar a l'estiu, i és veritat que tant d'espai i tanta pau s'agraeix (encara que no puc evitar pensar que els altres estan de turisme i jo dins la mateixa rutina...).

Leti: Guapa! sí, toca veure'ns aviat eh! ;)

Mireia: En serio? Ja, a l'estiu fa mandra, no? I hi han més ganes de fer vida de carrer... Llàstima això del blog...

Mònica: Moltes gràcies!! Estic contenta perquè de moment aquest any està sent productiu i satisfactori. Tens raó, és qüestió tant de constància com de sort, una mica de les dues variables! I moltes gràcies de nou per haver-me posat a aquesta mena de top ten :) Una altra abraçada per tu!

maria: Sobretot passen ràpid quan t'ho estàs passant bé! (podria ser al revés, no?). Gràcies!

Dissortat: Mai és tard per escriure!;) Espero que no fos res greu això d'urgències! Sí, en el fons portem tots plegats un ritme de vida massa trepidant! Un petó

Elvira: I tant! I més després d'una rutina laboral o d'un non-stop generalitzat!

Bargalloneta: No t'en sentis culpable, pensa que a vegades hem de fer un kit kat perquè sinó...

Publica un comentari a l'entrada