Blog Entry

Corren

diumenge, 3 d’abril del 2011 by Marta M.Q. , under

Mai hagués dit que faria la cursa d'El Corte Inglés, i molt menys que l'acabaria i menys en dues hores. I, a més, sense ofegar-me, sense aquell pitido tan molest i la necessitat imperiosa del Ventolin. Es nota el no fumar i els entrenaments de les últimes setmanes de caminar-córrer. I com s'agraeix després fer un vermut, un bon dinar o menjar una crêpe de xocolata negra. I el que més s'agraeix (però no per córrer) és un temps com el de divendres o ahir, més propi de juny que de principis d'abril. Però els que hem nascut en aquest mes ho sabem, que tot són sorpreses.

5 Responses to 'Corren'

3 d’abril del 2011, a les 12:47

Comment by cinc dits.

A veure si m'hauré d'apuntar a la Cursa d'El CI per decidir-me d'una vegada a deixar de fumar...Clar que no sé pas si jo podria acabar-la...
I...sigui quin sigui el dia del mes d'abril...per molts anys!
:)

3 d’abril del 2011, a les 12:57

Comment by maria.

Felicitats per haver-la acabat!És un gran mèrit ja només haver-hi participat.

3 d’abril del 2011, a les 13:49

Comment by Elfreelang.

Felicitats! per la cursa i pel deixar de fumar! quina gràcia jo vaig córrer totes les curses ( la de la Mercè i la del corte Inglés durant uns quants anys , bé córrer córrer és un dir, meitat footing i mitat caminant...i sense deixar de fumar! la última va ser al 2007 i vaig arribar que no podia dir fava....ah i quin dia és el teu aniversari? moltes felicitats!!!!

3 d’abril del 2011, a les 14:38

Comment by Carme Rosanas.

Triples felicitacions: per l'aniversari, per la cursa i per no fumar!

4 d’abril del 2011, a les 1:16


Enhorabuena por haber participado, por haberla acabado y por el tiempo que has tardado, yo soy mas de sofá... imperdonable, pero tiene que haber de todo. La recompensa, si que merece la pena y mas si la disfrutas con quien mas quieres. Felicidades por tu aniversario, sea el día que sea, espero que tengas un día de sol radiante para poder disfrutarlo mejor y poder hacer otro vermut, comida o crêpe o las tres cosas y que si vienen regalos sean de corazón.

Un beso y a seguir corriendo! (siguiente?)

Publica un comentari a l'entrada