Blog Entry

Drive

divendres, 30 de desembre de 2011 by Marta M.Q. , under

"If I drive for you, you give me a time and a place. I give you a five-minute window, anything happens in that five minutes I'm yours no matter what. I don't sit in while you're running it down; I don't carry a gun. I drive". 
Drive arranca de una forma potente, con fuerza y personalidad, sobre todo gracias a la figura del conductor de ladrones, dispuesto a todo pero sin comprometerse a nada, y a la interpretación de Ryan Gosling. Sin embargo, a mitad de la película tiene lugar un giro de estilo que anula la personalidad inicial de la historia. De repente, se convierte en un filme de Tarantino y Rodríguez, con sangre y algunas imágenes escabrosas, y con un sinsentido a la hora de resolver la trama, que desentonan por completo con el tono conseguido al principio. Y es una lástima, porque apuntaba alto.

PD: La banda sonora está muy bien!

¡FELIZ AÑO NUEVO!

6 Responses to 'Drive'

30 de desembre de 2011 a les 10:54

Comment by Carmen.

¿Què hi tinc jo a veure, digueu-me homes,
amb les espases i les batalles?
L'única estrella que prenc per guia
és la del gaudi i de la música.
Feliç any 2012!!

30 de desembre de 2011 a les 13:30

Comment by Elfreelang.

Que tinguis tota la felicitat i el cinema millor del món ! bon any 2012!

31 de desembre de 2011 a les 4:43

Comment by Marienkafer.

Me acabas de confirmar lo que ya pensaba, me da una rabia cuando algo empieza, promete pero luego no cumple... espero que la siguiente elección valga la pena.

Feliz 2012!

3 de gener de 2012 a les 3:12

Comment by Marta M.Q..

Bon any nou a les tres!! Sorry pel retard! Espero que ho passéssiu molt bé! Ens anem llegint i comentant! (encara que últimament no tinc ni temps per escriure...) Petons!

3 de gener de 2012 a les 15:09

Comment by Quim Badenes.

Marta, dacord a mitges, com la teva sensació amb la peli. Tot ell és un film negre, i no pot evitar aquest desenllaç, com tampoc el protagonista el seu "halo" de solitud en la seva vida. Et deixo els meus comments http://bit.ly/u9wwn6

5 de gener de 2012 a les 0:14

Comment by jordicine.

A mi em va agradar moltíssim. A la primera part col·loca els personatges. A la segona passa pràcticament tot. Jo crec que en Driver es troba superat per les circumstàncies i, l'únic que prova, és de sobreviure. És una peli que va de menys a més. Un petó, MARTA.

Publica un comentari a l'entrada