Blog Entry

Drive

divendres, 30 de desembre del 2011 by Marta M.Q. , under

"If I drive for you, you give me a time and a place. I give you a five-minute window, anything happens in that five minutes I'm yours no matter what. I don't sit in while you're running it down; I don't carry a gun. I drive". 
Drive arranca de una forma potente, con fuerza y personalidad, sobre todo gracias a la figura del conductor de ladrones, dispuesto a todo pero sin comprometerse a nada, y a la interpretación de Ryan Gosling. Sin embargo, a mitad de la película tiene lugar un giro de estilo que anula la personalidad inicial de la historia. De repente, se convierte en un filme de Tarantino y Rodríguez, con sangre y algunas imágenes escabrosas, y con un sinsentido a la hora de resolver la trama, que desentonan por completo con el tono conseguido al principio. Y es una lástima, porque apuntaba alto.

PD: La banda sonora está muy bien!

¡FELIZ AÑO NUEVO!

6 Responses to 'Drive'

30 de desembre del 2011, a les 10:54

Comment by Carmen.

¿Què hi tinc jo a veure, digueu-me homes,
amb les espases i les batalles?
L'única estrella que prenc per guia
és la del gaudi i de la música.
Feliç any 2012!!

30 de desembre del 2011, a les 13:30

Comment by Elfreelang.

Que tinguis tota la felicitat i el cinema millor del món ! bon any 2012!

31 de desembre del 2011, a les 4:43


Me acabas de confirmar lo que ya pensaba, me da una rabia cuando algo empieza, promete pero luego no cumple... espero que la siguiente elección valga la pena.

Feliz 2012!

3 de gener del 2012, a les 3:12

Comment by Marta M.Q. .

Bon any nou a les tres!! Sorry pel retard! Espero que ho passéssiu molt bé! Ens anem llegint i comentant! (encara que últimament no tinc ni temps per escriure...) Petons!

3 de gener del 2012, a les 15:09

Comment by Quim Badenes.

Marta, dacord a mitges, com la teva sensació amb la peli. Tot ell és un film negre, i no pot evitar aquest desenllaç, com tampoc el protagonista el seu "halo" de solitud en la seva vida. Et deixo els meus comments http://bit.ly/u9wwn6

5 de gener del 2012, a les 0:14

Comment by Jordicine.

A mi em va agradar moltíssim. A la primera part col·loca els personatges. A la segona passa pràcticament tot. Jo crec que en Driver es troba superat per les circumstàncies i, l'únic que prova, és de sobreviure. És una peli que va de menys a més. Un petó, MARTA.

Publica un comentari a l'entrada