Blog Entry

El cercle

dimecres, 7 de desembre del 2011 by Marta M.Q. , under

Ara sí, ara no. Ja no sé si estem dilluns o divendres, si és estiu o hivern, si allò ho he somniat o és real. Tornar va ser difícil, ja ho déiem: passar de la verdor al gris, del sense rellotge a les presses, de la companyia a la soledat de les obligacions. Al final tornem a ser abduïts per aquest ritme de vida i potser no sabríem viure sense això, tot i que prefereixo pensar el contrari i imaginar-me en un 'xiringuito' al costat del mar, escrivint. Sort del Nadal ara, que tot i ser alegre i trist alhora, fa que m'il·lusioni de nou. Els maies tenien raó quan deien que la vida és un cercle. És recomfortant pensar que l'any que ve no s'acaba el món, sinó que s'inicia un nou calendari, una nova època. 

6 Responses to 'El cercle'

7 de desembre del 2011, a les 14:38

Comment by Anna Griera.

Deu ni dor, quants canvis en poc temps! si, suposo que tot és cíclic. Després del dia, la nit. I de la nit passem al dia de nou. I l'any que ve, un de nou. Això de la fi del món, està programat pel 12 de desembre del 2012, oi? xD jo també crec que acaba el món tal i com el coneixem ara, però en comença un de nou una mica diferent i espero que milloar! :)

7 de desembre del 2011, a les 15:27

Comment by S.N..

...i sempre és igual però alhora diferent...i per això ho volem tornar a passar un any i un altre i un altre...:D

8 de desembre del 2011, a les 4:49

Comment by Elfreelang.

No sé pas si s'acabarà o no el món l'any vinent...jo estic en la voràgine d'abans de nadal amb més feina de la que puc assumir i amb una ansietat que no em deixa dormir bé...espero que arribin uns dies de pau...això tu escrivint i jo suposo que també fent cercles al costat del mar...

8 de desembre del 2011, a les 11:56

Comment by rits.

Doncs si, l'any vinent un nou calendari. I que espero que ens porti moltes coses bones.

9 de desembre del 2011, a les 3:44


Amb molta esperança, MARTA. Un petó i fins aviat. JORDICINE.

10 de desembre del 2011, a les 1:50

Comment by noia de vidre.

si, un cercle, a vegades un mica ovalat, però mai deixa de ser un cercle...

Publica un comentari a l'entrada