Blog Entry

The Sound of music (of yesterday)

divendres, 20 de juny del 2014 by Marta M.Q. , under

No puc evitar que se'm faci un nus a la gola quan escolto la banda sonora de Sonrisas y lágrimas. Sobretot Edelweiss, amb aquella guitarra tan suau i la melosa veu de Christopher Plummer. M'he esgarrifat quan he vist que la pel·lícula data del 1965. I que últimament dic això de "a mi em va passar als divuit anys" o "no em visitava 'el ratoncito Pérez des de feia 20 anys'". Em provoca certa malenconia que, sense avisar, s'acaben les coses que cada any tenies apuntades a l'agenda com esdeveniments inamovibles i sagrats. Més que acabar-se, es modifiquen. Qui ho diria que tot allò que semblava etern, avui es fa fonedís, com si la papallona hagués agitat les ales i ho hagués canviat tot en un moment. Em sento indignada, com si no m'haguessin avisat que, encara que m'aferri a creure-ho, res és per sempre. 

5 Responses to 'The Sound of music (of yesterday)'

20 de juny del 2014, a les 13:01

Comment by maria.

Pel teu comentari puc arribar a entendre que has superat els 20 i és que quan els superes la vida passa...tan de pressa. Viu al màxim i sense pensar que estàs perdent el temps.^-^

20 de juny del 2014, a les 13:30

Comment by Marta M.Q. .

Estic arribant als 30, Maria! I des dels 25 que tot va molt ràpid i hi han molts canvis!

21 de juny del 2014, a les 5:02

Comment by Elfreelang.

la vida passa vertiginosa , els canvis hi han de ser .....els 30 dius ......si ets una joveneta!

21 de juny del 2014, a les 9:05

Comment by ricard.

La vida passa tan de pressa que fa vertígen. Jo ja he fet el mig segle i em continuo sentint jove i curiós com quan en tenia vint. No sé si això és bo o dolent.

27 de juny del 2014, a les 6:38

Comment by Marta M.Q. .

Elvira, i tant! sí que hi han de ser, però sembla que hi han etapes on el temps sembla haver-se detingut i altres que passen moltes coses i molt ràpid. moltes gràcies per això de joveneta ;)

Felicitats, Ricard! Això és bo, es clar! La curiositat i la vitalitat mai s'han de perdre!

Publica un comentari a l'entrada