Blog Entry

Amor patern al Raval

dijous, 17 de desembre del 2009 by Marta M.Q. , under

"El pare, cap de taula, mira l'Àngela de fit a fit. La mare abaixa la mirada mentre recull els primers plats. L'àvia els observa, un rere l'altre, sense comprendre el que ha dit ella. L'Àngela té quinze anys i sempre ha estat una noia obedient, una bona estudiant i de caràcter tranquil i afable. Però ara se'ls mira amb signe d'interrogació, s'aixeca amb senyal d'exclamació, pronuncia paraules entreparentesiades i plora punts i a part. Però la mare l'entén. Ella desxifra aquest llenguatge, perquè ho ha vist, ho ha consentit amb punts suspensius. L'Àngela, per fi, ha decidit posar-hi punt i final".

Finalista del Premi Literari Districte V 2009* (categoria microrelats) i publicat en el llibre Districte V - V Premi Literari de Narrativa Breu (Editorial Montflorit)

*Premi de narrativa breu convocat conjuntament pel Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), l'Editorial Montflorit i l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.

3 Responses to 'Amor patern al Raval'

17 de desembre del 2009, a les 4:23

Comment by Elfreelang.

Molt bo! jo he viscut al Raval des de la naixença fins els 30 anys...molt bo el microrelat,sobretot pel lèxic ( plora a punts i apart, amb senyal d'exclamació...)

17 de desembre del 2009, a les 15:57

Comment by Marta M.Q. .

Moltes gràcies, Elvira!! :) Es podria dir que jo he 'viscut' durant 4 anys allà al Raval (per la universitat), m'agrada molt i ara està canviant a passos de gegant!

19 de desembre del 2009, a les 5:00

Comment by deathmask.

Plas plas plas plas, congratulations.

Publica un comentari a l'entrada