Blog Entry

Número 9

dissabte, 9 de gener del 2010 by Marta M.Q. , under

Número 9 es una nueva versión de Wall-e, y no por ello es menos ingeniosa, al contrario. Sobre todo el inicio es muy similar a Wall-e (un 'robot' despierta en un mundo post-apocalíptico, completamente arrasado y solitario), aunque personalmente creo que a lo largo de la película Shane Acker se va desmarcando de ella. Al principio era un corto -que recibió una nominación al Oscar en 2006- y después lo desarrollaron a largometraje.

Con un estilo muy timburtoniano (Burton es uno de los productores), la película trata de la revelación de la tecnología contra la humanidad. En el nuevo mundo oscuro y lúgubre tras la guerra entre humanos y máquinas, aún han sobrevivido nueve muñecos de trapo animados que tienen que luchar con una serie de monstruos de metal para evitar que la humanidad que reside en ellos se extinga. Sin duda, la tecnología llevada al extremo y el fin del mundo son dos de los temas más recurrentes en nuestras taquillas últimamente (Wall-e, Avatar, 2012...).


Fotografía: El séptimo arte

6 Responses to 'Número 9'

9 de gener del 2010, a les 7:51

Comment by Elfreelang.

Esperem que aquest no sigui un retrat d'un futur possible...si de cop i volta la tecnologia se'ns gira en contra ho tindriem fotut...

10 de gener del 2010, a les 4:15

Comment by Bargalloneta.

és una de les que tinc pendent de veure.... i ara me n'has fet venir més ganes!!!

12 de gener del 2010, a les 3:54

Comment by Marta M.Q. .

Elvira: Ja veus! La veritat és que fa bastant respecte el tema... Però una màquina no té sentiments (com pot ser l'amistat, les ganes de superació...) i això diu molt a favor dels humans!

Bargalloneta: Te la recomano! Jo crec que val la pena :)

12 de gener del 2010, a les 4:12

Comment by Eulàlia.

aquesta la vull veure*

14 de gener del 2010, a les 6:38


Ei Marta, em va encantar veure aquesta peli amb tu i compartir les reflexions i emocions que anaven sortint mentre la veiem.
Els ninots de drap: molt interessants i tendres. Crec que, tal com dius, les màquines potser arribaran a superar-nos en intel·ligència però mai en sentiments.

15 de gener del 2010, a les 3:43

Comment by Marta M.Q. .

Jo també m'ho vaig passar molt bé, ho hem de repetir! ;) Parlem en breus per quedar eh!
Un petonàs guapa

Publica un comentari a l'entrada