Blog Entry

The E.N.D. (The Energy Never Dies)

diumenge, 4 de juliol del 2010 by Marta M.Q. , under


La música, l'amor i el ball (i referències al futbol) es van fusionar ahir per fer-nos experimentar una nit inoblidable. The Pinker Tones, David Guetta i The Black Eyed Peas van tocar a l'estadi de l'Espanyol, a Cornellà. Els primers, un grup barceloní, no els havia escoltat mai i algunes cançons em van agradar però no acaba de ser el meu estil. A continuació David Guetta ens va captivar a tots durant més d'una hora punxant els seus millors hits (alguns ens vam quedar especialment satisfets d'aquesta actuació, al mateix nivell gairebé que els protagonistes nordamericans). Tenia la sensació d'estar a una discoteca de tarda-vespre o a una party a l'aire lliure a Eivissa ("Barcelona Rocks!" Guetta va dir que no tenim res a envejar a la festa de l'illa).


I després BEP, que es va iniciar amb fonts i vaporitzadors verds i tot l'estadi aixecant cercles verds fosforescents (en honor del seu nom: 'pèsols'). Van tocar els seus temes estrella i Will.i.am va fer de DJ amb cançons mítiques alienes com Sweet dreams, entre d'altres, i Fergi, per la seva banda, va interpretar Fergalicious i Big girls don't cry. L'únic que ens va decepcionar va ser que van estar poca més estona que en Guetta i no van fer bis (mentre la gent xiulava, ells ja s'havien marxat en cotxe).

Una nit de ballar, saltar i cantar sense parar durant un total de més de quatre hores que va semblar obrir les portes a un estiu prometedor.

3 Responses to 'The E.N.D. (The Energy Never Dies)'

4 de juliol del 2010, a les 13:13

Comment by maria.

Ala!!!! Uau hi vas anar?Quina passada i quina enveja^-^!

5 de juliol del 2010, a les 3:35

Comment by Jordicine.

Me n'alegro que anés tot bé. No els conec massa aquests grups. En música vaig força perdut. Un petó.

6 de juliol del 2010, a les 1:26

Comment by Marta M.Q. .

Sí, va anar molt bé! Gràcies :) Espero que tinguéssiu bon cap de setmana també!

Publica un comentari a l'entrada