Blog Entry

Super 8(0)

diumenge, 28 d’agost del 2011 by Marta M.Q. , under

Super 8 és una pel·lícula amb una bona ambientació dels vuitanta, un revival molt estil E.T. o Alien. És bona complint aquest objectiu i per això té mèrit, però també és cert que per aquest motiu no sorprén ni aporta res de nou. Segurament en el seu moment hagués tingut molt èxit i hagués esdevingut un altre clàssic de l'època, però ara queda repetitiva i descompassada, varnissada amb un estil demodé amb aquesta barreja de la sèrie Dawson crece (un triangle amorós format per un nen apassionat pel cinema, el millor amic d'aquest i una nena femme fatale) i La guerra de los mundos. Personalment, la millor escena és el rodatge inicial, moment en el qual els nens presencien un curiós accident de tren. En definitiva, Super 8 és més aviat una història per nens, perquè a nosaltres ens deixa la impressió de ser obsoleta, previsible i a vegades 'sensiblera'.

6 Responses to 'Super 8(0)'

30 d’agost del 2011, a les 12:02

Comment by Jordicine.

Aquest cop no estic del tot d'acord amb tu, MARTA M.Q tot i que, possiblement, estiguem dient el mateix. Els nens, com el meu fill de deu anys, s'ho passen bé, però som els grans els que podem valorar la peli com cal. Totes les referències a Spielberg són fantàstiques i JJ Abrams demostra que encara es poden fer pelis com les d'abans, sense necessitats de terceres, quartes parts, herois de còmics... Jo la veritat és que m'ho vaig passar pipa: la passió pel cinema del grup de nens, els problemes dels pares -que els afecten i molt-, la por a les coses desconegudes, la repressió i el control de la ment... No hi ha un gran argument, pèrò ofereix molt més que la resta de títols juvenils dels últims anys. Cinema en majúscules. Un petó i fins aviat.

30 d’agost del 2011, a les 16:12


Quiero verla, no encuentro el momento pero se que quiero verla. Espero que me guste, que no sea previsible y que se me pase el rato volando, que ni me entere que ya ha terminado. Lo bueno del cine es que cada uno tiene su criterio, como en la lectura, así nunca nos aburriremos y puede que descubramos cosas nuevas.

Un beso!

31 d’agost del 2011, a les 12:25

Comment by maria.

A mi m'ha agradat.Té aires d'E.T. però amb els extraterretres de Falling skies.M'agrada.

4 de setembre del 2011, a les 9:54

Comment by La Llanterna Màgica.

Ja has vist que coincidim força. Crec que no és una mala peli, però està per sota dels clàssics dels 80.

Per cert, aquest agost he estat assegut al banc que surt a la teva foto de perfil ;)

9 de setembre del 2011, a les 0:59


Gens d'acord! llegeix la meva crítica a www.plaersdevida.blogspot.com
Crec que la nova aportació són les millores tecnològiques q aporten uns grans efeces especials. Per la resta el millor del film són els nens i les seves trames, sobretot el curtmetratge final. No la veig dirigida a nens, ni molt menys.

Leti

11 de setembre del 2011, a les 7:52

Comment by Bargalloneta.

També coincideixo, massa recordatori de ET, a més malgrat ser de JJ Abrahams, em recorda a finals sensibleros de l'Spielberg!

Publica un comentari a l'entrada