Blog Entry

Always dancing...

dimarts, 15 de setembre de 2009 by Marta M.Q. , under

Avui s'ha mort el meu home ideal. Em va enamorar quan jo devia tenir uns 10 anys. Recordo que posaven Dirty Dancing a la televisió, crec que era el primer cop que la emitien. Els meus pares només em van deixar veure el principi perquè era de nit, ja tard, però recordo que em va emganxar. I quan ja vaig créixer fins ara l'he vist tantes vegades... Patrick Swayze, amb el seu posat rebel i xulesc a Dirty Dancing i amb la seva tendresa a Ghost, em va captivar aleshores i ho segueix fent ara.

A Dirty Dancing vaig descobrir que volia ser ballarina i que jo era una romàntica de cap a peus. I la seva banda sonora, ella carregant els melons, el seu primer ball, el tan assajat salt, els hungry eyes, ell cantant She's like the wind, el superar obstacles plegats per damunt del què diran, la seva passió pel ball i entre ells -però "este es mi espacio y ese es el tuyo"-, el "no permitiré que nadie te arrincone"... Sí, segueixo sent una romàntica i encara m'entusiasma ballar. Hi han coses que, tot i el pas del temps, persisteixen.

Fotografia: Krissy Leigh


2 Responses to 'Always dancing...'

16 de setembre de 2009 a les 7:43

Comment by Nuria.

:) Después de esto está claro que debemos concretar un día para irnos a bailar al puro estilo chicas coro de dirty dancing. Bueno quizás se podría hacer un reparto de papeles, seguro que alguno encontrábamos. Jajajaja. Desde luego no me llama la atención que digas que entonces descubriste que querías ser bailaria :D yo por entonces no se porqué jugaba a soñar que era policia? tu te crees!!! jojojo o bomberaa! desde luego, luego vienen las épocas de querer cantar, y suma y sigue. No obstante, todo ellos grandes momentos. El actor, sí, se ha muerto pero siempre podremos ver dirty dancing, todo un clásico que augurio pronto estará en nuestras pantallas :) besos!

16 de setembre de 2009 a les 7:56

Comment by Marta M.Q..

1- Te has currado mucho el post :)
2- ¡Claro, cuando queráis vamos a bailar, yo encantada!;)
3- Sí, eres una fetichista... pillina
4- Y este finde a ver Dirty Dancing en la tv, seguro o si no me la pondré yo, jeje

Un beso!!

Publica un comentari a l'entrada