Blog Entry

De llops o vampirs?

dijous, 26 de novembre del 2009 by Marta M.Q. , under

Crepúsculo em va agradar molt, per la meva sorpresa. És una pel·lícula adolescent però em va captivar, com encara ho pot fer Dawson crece, pels diàlegs, els plans, la música. I a la segona part de la saga, Luna nueva, anava al cinema una mica amb les expectatives baixes, ja que això que apareixin llops... Massa fantàstica, em deia. Però vaig estar tota l'estona enganxada a la pantalla; això no treu que, com deia una amiga, els diàlegs de l'Edward i la Bella són massa color de rosa (o almenys ara ho veiem així) -com això de "Me basta con que respires"...- i ens provocaven el riure més que una altra cosa. El que més em va agradar de la pel·lícula és com la Bella, havent 'perdut' l'Edward, s'arrisca i es posa al límit per posar-lo a prova, augmentant la seva adrenalina doblement, per l'acció (el risc al que s'exposa) i pel neguit de 'l'absència-presència' del Cullen.
I per obrir una mica més el parèntesi a aquest amor tan intens entre ells dos, està clar que no podia faltar tampoc un triangle amorós, amb el Jacob home llop com a incorporació forta en la vida de la Bella. I em van preguntar si sóc més d'homes llop o de vampirs i la resposta seria: de cap dels dos, dels dos... però sí, de l'Edward. Això dels vampirs té el seu què.

Fotografia: 24 fotogramas

8 Responses to 'De llops o vampirs?'

26 de novembre del 2009, a les 3:37


Que bo el moment del cine amb la Bella al mig i els dos amb la ma...jejejeje Es, en definitiva, una peli per deixar-te somniar una estoneta ;) Ja tinc ganes de veure la tercera!

26 de novembre del 2009, a les 3:43

Comment by Marta M.Q. .

Sí, va ser un moment molt còmic! ;) És una peli per sospirar, jeje. Llàstima que hàgim d'esperar tant... (el 30 de juny s'estrena a USA)

26 de novembre del 2009, a les 6:29

Comment by Morpheus.

Hem d'admetre que aquesta saga s'està convertint en tot un fenòmen juvenil, ja que la història i els seus personatges enganxen des del començament.
"New Moon", ha sigut de les més fidels al llibre i em va sorprendre moltíssim perquè sóc un "fan incondicional", però sobretot voldria destacar l'actuació i la manera de ser de Jacob Black, l'home llop per excelència.
Llàstima que hem d'esperar fins l'any que vé per continuar veient aquest triangle amorós per la gran pantalla, entre d'altres coses interessants, és clar.
Podreu aguantar fins aleshores? Sinò us recomanu llegir els llibres, jejeje. ;P

26 de novembre del 2009, a les 7:09

Comment by Marta M.Q. .

Ja sabem que tu ets anti-Cullen ;) Jacob és 'hermoso'i de caràcter molt afable i té el seu què també però... està clar que sempre serà el segon.

Fa pal llegir-se els llibres, jeje. Però bé, a partir de gener almenys podrem gaudir de True Blood :)

26 de novembre del 2009, a les 7:16

Comment by Morpheus.

No sóc anti-Cullen, eing? Perquè les vampireses d'aquesta família són guapíssimes. :P
Si fós dona... Entre Edward i Jacob, escolliria Jacob, jajaja.

26 de novembre del 2009, a les 7:55

Comment by Marta M.Q. .

Però ets un home (no? :P), per això escolleixes Jacob, jeje. és conya! ;)

2 de desembre del 2009, a les 6:57

Comment by deathmask.

"Me basta con que respires..." Pppppppppfffffffffffffffffff, cuanto daño hacen este tipo de peliculas, santo dios.

2 de desembre del 2009, a les 7:01

Comment by Marta M.Q. .

No ho saps prou el mal que fan (en les dones i les nostres fantasies)! jeje però bé, arriba un punt que aquestes frases et fan riure, més que res...

Publica un comentari a l'entrada