Blog Entry

Lady gaga, la mare monstre (She ate my heart)

dimecres, 8 de desembre del 2010 by Marta M.Q. , under


La excèntrica Lady Gaga ens va deixar a tots extenuats i meravellats amb el seu espectacle de dues hores d'ahir a la nit al Palau Sant Jordi de Barcelona. Va mostrar com n'és de polifacètica -no només a l'hora de vestir-: una dona teatral, que canta hits comercials i cançons més tendres com Speechless o So happy I could die i balla d'una forma incessant, fent saltar i cridar a 18.000 persones com feia temps que no veia. També va oferir un suculent espectacle: es va vestir amb una làmpada al cap, de núvia-papallona impressionant, de monja-enfermera sensual, de femme fatale amb un body negre plena de sang, amb biquini tocant un piano en flames, vestida de verd amb un monstre estil peix enorme i que es movia darrere seu... Una genial posada en escena que no va deixar a ningú indiferent.


Lady Gaga apel·la a la transgressió, a treure la part salvatge, freak, allò bell, obscur, desagradable i sexual de cadascú. Una dona sorprenent que va animar al públic a deixar-se anar, a perdre inseguretats, pors i maldecaps -amb un discurs que em va erissar la pell-, que es va mostrar dolça i ferotge alhora, que va jugar amb les banderes gai i espanyola, que va assegurar que no li importen els diners, ni els cotxes ni les cases, però sí la moda. I que el que té ho inverteix en el desplegament dels seus concerts. Gaga va expressar la seva predilecció per Barcelona i el seu desig d'acabar el seu tour. Aquí l'esperem!

2 Responses to 'Lady gaga, la mare monstre (She ate my heart)'

9 de desembre del 2010, a les 11:58

Comment by Elfreelang.

Llegint el teu escrit a mi ja és com si l'hagués anat a veure...

10 de desembre del 2010, a les 4:39

Comment by Jordicine.

Sé qui és, lògicament, però he sentit poques cançons seves. La veritat és que dóna espectacle. Sempre crida l'atenció, pel que veig. Bon post. Un petó, MARTA M.Q.

Publica un comentari a l'entrada