Blog Entry

Ja no tinc por

dilluns, 28 de març del 2011 by Marta M.Q. , under

El retrobament es podria explicar estil sinopsi d'una pel·lícula: un cap de setmana en el que unes amigues van a veure la seva companya universitària que es casa, fan una barbacoa sota el bon temps de la primavera, riuen i es fan fotografies, van de compres, miren pel·lícules tontes, i parlen del passat, del present i del futur. Que si recordes aquell professor o què se n'ha fet de tal de la classe, què ens posem aquesta nit i com serà el teu vestit de boda. M'agrada veure que hi ha coses que no es perden, tot i el pas del temps. Serà el primer cop que una amiga es casa i fa basarda i il·lusió, imaginar-la a ella i a nosaltres, algun dia.

5 Responses to 'Ja no tinc por'

28 de març del 2011, a les 9:01


es bonita la amistad al margen de Facebook...

28 de març del 2011, a les 13:37


Vaya, parece que has pasado un buen fin de semana, como yo ;) Que bonito que alguien se case, pasar tiempo con los amigos, recordar, reír... y como tu dices, imaginarnos como será nuestro futuro; me alegro que te divirtieras, ahora con el buen tiempo pasárselo bien es lo mejor.

Un beso!

29 de març del 2011, a les 1:24

Comment by Elfreelang.

temps de primavera temps de retrobades i de casaments....maco compartir records i mirades al futur

29 de març del 2011, a les 4:02

Comment by Estike.

no creo en el "ya no tengo miedo". El miedo debe encararse, pero para que esto ocurra dicho miedo debe existir siempre. No hace mucho leí que "Para ser feliz hay que hacer aquello que nos da miedo" y cuanto menos da que pensar.

29 de març del 2011, a les 9:10

Comment by òscar.

:)

I una peli que tindrà segones, terceres, quartes i enèsimes parts encara més agradables.

Publica un comentari a l'entrada