Blog Entry

Herois

diumenge, 17 d’abril del 2011 by Marta M.Q. , under

Herois parla de la nostàlgia de la infància i la innocència, com va dir el director Pau Freixas en el tancament del Cicle de Cinema en Català als Cinemes Girona. És una pel·lícula amb una bona ambientació, en el context dels anys 80 (al món del Spielberg -hi ha un pla clavat d'E.T.-, de La Historia Interminable, del Tigreton, les Munich)..., i més concretament en un estiu a un poble de costa, on se'ns mostra un grup d'amics captivats per la màgia d'una cabana i de tot allò que comporta unes vacances.

El film té un aire d'anunci en forces moments com, per exemple, quan sona una cançó italiana a tot volum o la de Forever young. Herois és tendra i propera, tot i que a vegades pugui arribar a embafar una mica. Personalment la història paral·lela de l'Álex Brendemühl i l'Eva Santolaria és la que més em va agradar (tot i que pugui resultar inversemblant), perquè té un aire de l'escena del cotxe de Copia certificada.

Fotografia: el tempir

4 Responses to 'Herois'

17 d’abril del 2011, a les 12:04

Comment by maria.

Sempre he tingut ganes de veure-la i més encara després de veure l'èxit aclaparador d'en Pau Freixas amb les Polseres vermelles.

21 d’abril del 2011, a les 0:48

Comment by Bargalloneta.

A mi em va encantar!
petons

26 d’abril del 2011, a les 11:12


Ayer la vi, gracias a TV3, y tengo que decirte que lo del anuncio que comentas es bien cierto, estaba tranquilamente y se ponía la música a todo volumen, mirando a los lados veía que no sólo yo lo veía raro, jejeje. Un película muy buena, lo mejor el modelito pantalón-camisa de Brendemühl.

Un beso!

28 d’abril del 2011, a les 1:41

Comment by Jordicine.

M'ho vaig passar de conya veient-la. A més l'aire 'vuitantero' em va encantar. Una de les grans sorpreses de l'any, sens dubte. Un petó, MARTA M.Q.

Publica un comentari a l'entrada