Blog Entry

Llei de Murphy, sempre

divendres, 6 de maig del 2011 by Marta M.Q. , under

Quan estaves esperant amb ganes l'estrena de Midnight in Paris de Woody Allen i resulta que justament estaràs a París. Quan vols anar a sopar a un lloc i és l'únic dia de la setmana que està tancat. Quan fas més tard i no et pares de deixar coses pels racons. Quan et vols posar aquella faldilla i ha desaparegut de la casa. Quan necessites el mòbil i va i falla, o has de trucar des del fixe i la mare se t'ha avançat. Quan has d'escriure i no pots escriure, i quan vols, no tens a on. Sí, Murphy s'ho passa bé jugant amb nosatres.

5 Responses to 'Llei de Murphy, sempre'

6 de maig del 2011, a les 5:24

Comment by Elfreelang.

Jo també el conec aquest tal Murphy

6 de maig del 2011, a les 10:22


Lo primero no creo que sea tan malo, no? pero si que es cierto, hay veces que parece que el mundo gire al contrario que tu y eso, para depende que cosas o situaciones, puede ser desesperante. Murphy tiene un curioso sentido del humor. Pásalo muy bien en París.

Un beso!

6 de maig del 2011, a les 12:41

Comment by maria.

Massa bé que s'ho passa.A casa meva hi està massa present.

7 de maig del 2011, a les 8:57

Comment by Sergi.

Algú va tenir molt bona vista en crear aquesta llei, jo vaig llegir-ne el primer llibre (que n'hi ha uns quants), i és per estirar-se els cabells. Poder reunir tot això que expliques, i tantes altres coses que ens passen diàriament, en un sol concepte, és un gran què.

9 de maig del 2011, a les 2:39

Comment by Estike.

las coincidencias existen para aquellos que creen en ellas, igual que el que cree en las leyes de murphy las encontrará en todas partes. Por ejemplo, el que esté obsesionado en el número 17 lo acabará encontrando en todas partes; tardará 17 minutos en ir al trabajo, habrá 17 escalones en la escalera de su casa y seràn 17 los pasos en ir de la habitación al cuarto de baño.

Publica un comentari a l'entrada