Blog Entry

Make me feel better

divendres, 16 de setembre de 2011 by Marta M.Q. , under

El sabor dels teus petons. Una bona conversa. Fluir. Abandonar-me en la meva galàxia paral·lela. Perdre'm entre la gentada d'una gran ciutat. Sentir el fred de la muntanya. Respirar fons. La calidesa de l'amistat de veritat. Fallar, equivocar-me i saber rectificar. Tocar-te. Aconseguir gaudir del present de forma prolongada. Saber perdonar. Un bany a alta mar. Sentir-me minúscul en la inmensitat. Fer-me gegant en les teves carícies. Dormir al desert. Contemplar la foguera del teu cos. Els espàrrecs silvestres. Canalitzar la por. Riure fins a plorar. La llum i la foscor. Viatjar sense dia de retorn. Tornar a casa i...què hi dius, ens aparellem un altre cop?

by Natura. 

2 Responses to 'Make me feel better'

19 de setembre de 2011 a les 4:17

Comment by Cinealopareja.

Primer felicitar-te pel teu blog, ens agradaria que passessis pel nostre degut a que t'hem concedit el Premio bloggero!:D

http://cinealopareja.blogspot.com/

22 de setembre de 2011 a les 3:37


Me ha encantado el texto, hay muchas cosas que me gusta hacer y que aquí se reflejan. Algo que me encantaría, pero nunca he hecho es lo de viajar sin día de retorno, tiene que ser maravilloso no preocuparte por eso.

Un beso!

Publica un comentari a l'entrada