Blog Entry

El temps ens donarà la raó

dimarts, 14 de juny del 2011 by Marta M.Q. , under

I es fa estrany tornar a la rutina després del nostre road trip per la Costa Blanca. Sempre havia volgut agafar el cotxe i anar parant per fer unes fotografies o un bany ràpid, cantar cançons estiuenques que s'enganxen com la maleïda humitat i deixar passar el temps perquè, per un cop, ens sobra. No és fàcil posar el pause enmig d'un capítol o una pel·lícula trepidant, ni la calma després de la tormenta. S'agraeix improvitzar, menjar, dormir, devorar amb els ulls, la boca i les mans i poc més, tot bastant primitiu. I després la tornada amb una mescla de revivals, acudits i novetats, perquè no oblidem que el passat està allà, el present vola i el futur no existeix, tot i que el planegem.

4 Responses to 'El temps ens donarà la raó'

14 de juny del 2011, a les 7:45

Comment by òscar.

La cançó estiuenca lincada explica, perfectament, que el pause ha tingut un somriure permanent com a teló de fons.

14 de juny del 2011, a les 11:01

Comment by Sergi.

És la part dolenta de viure intensament quan en tenim l'oportunitat, que tard o d'hora s'acaba i hem de tornar a la realitat. Perquè convindrem que de vegades sembla que siguem en un somni...

14 de juny del 2011, a les 12:27

Comment by Elfreelang.

Però mentrestant que no nos quiten lo bailao!

15 de juny del 2011, a les 1:58


La canción me ha hecho mucha gracia.
Crees que es bueno que el tiempo nos de la razón?Porque depende de que razón sea no nos gusta. Que envidia me has dado con este viaje, es una de esas cosas que deseas y pocas veces haces, espero que no sea el ultimo que hagas.

Un beso!

Publica un comentari a l'entrada